Referenties

 

JAB House & Hospitality streeft naar een duurzame en lange termijn relatie met haar klanten. Onze klanten zijn verhuurder van ‘short stay’ woningen.

 

Inlevingsvermogen in onze klanten onderscheidt ons van anderen. Samen met u starten wij een transparant traject waarbij vertrouwen en flexibiliteit een voorname rol spelen.

 

 

Familie van Leeuwen, Amsterdam

In de wintermaanden verblijven wij in Spanje en verhuren we ons appartement. Of beter gezegd, verhuurt JAB House & Hospitality onze woning. Wij waren één van de 1e klanten en aan het begin erg sceptisch. Dit bleek nergens op gebaseerd, wat een fijne service.”

 

 

Caroline de Jong (48), Amstelveen

“Onze tweede huis in Amstelveen wordt schoongemaakt door JAB House & Hospitality. Via een vriendin werd ik getipt op dit leuke Amsterdamse bedrijf. Ik kan het iedereen die zijn woning verhuurt of wil gaan verhuren aanbevelen. Jennifer en haar collega’s verdienen een dikke pluim!”

 

 

Telemachos Ravensbergen (35), Haarlem

”Sinds enkele maanden regelt JAB House & Hospitality de sleuteloverdracht en schoonmaak van mijn appartement in Haarlem. Eerst deed ik het zelf maar al snel kreek ik genoeg van elke keer schoonmaken en ook de sleuteloverdracht was veelal slecht te combineren met mijn drukke baan. Had ik dit professionele bedrijfje maar eerder ontdekt.”

 

 

Thomas Smit (33), Amsterdam

“Voor mijn werk zit ik veel in het buitenland. In deze periodes verhuur ik mijn appartement via Airbnb. JAB House & Hospitality regelt voor mij de boekingen, kalenderbeheer, de schoonmaak en de sleuteloverdracht. Ook de communicatie met JAB en de maandelijkse factuur met overzicht ervaar ik als zeer prettig.”

 

 

Eric Kuiper (57), Amsterdam

“Vanaf het moment dat JAB House & Hospitality mijn woning aan het Vondelpark verhuurt, merk ik dat ik meer boekingen krijg. JAB House & Hospitality heeft er meteen voor gezorgd dat het huis om meer betrouwbare verhuurwebsites is terug te vinden. Topservice!”

 

 

Linda Brouwers (41), Rotterdam

“Ideaal dit! Ik ben zo blij met JAB House & Hospitality. Ook mijn gasten zijn zeer te spreken over de wijze waarop dit leuke Amsterdamse omgaat met gastvrijheid.”

 

JAB House & Hospitality

Kinderdijkstraat 79

1079 GE  Amsterdam

t: +31 (0)20 774 19 24

m: +31 (0)6 28 65 34 15

e: info@houseandhospitality.nl

w: www.houseandhospitality.nl

KVK nummer: 34346737

 

This work is protected © 2014 JAB House & Hospitality. All Rights Reserved.