Services

 

JAB House & Hospitality kan voor u het gehele tijdrovende verhuurtraject uit handen nemen. In dit geval hoeft u enkel aan te geven wanneer en hoe lang u huis beschikbaar is. Ook is het mogelijk om ons slechts een onderdeel te laten verzorgen. Bijvoorbeeld alleen de sleuteloverdracht of de schoonmaak.

 

Beheer boekingen

JAB House & Hospitality verzorgt de boekingen voor uw woning en regelt het beheer van uw kalender. In goed overleg bepalen we aan wat voor type gasten u uw woning wenst te verhuren. Een gezin met jonge kinderen, wel of niet een grote vriendengroep of alleen een ouder stel? Alle aanvragen die wij ontvangen worden van te voren met u besproken alvorens wij de boeking definitief maken.

 

 

Sleuteloverdracht & rondleiding

Vaak arriveren gasten op momenten dat het u minder goed uitkomt. JAB House & Hospitality onderhoudt persoonlijk contact met uw gasten over aankomsttijden. Vervolgens ontvangen wij uw gasten, geven ze een rondleiding door uw woning en attenderen ze op de huisregels.

 

 

Schoonmaak

JAB House & Hospitality garandeert met haar schoonmaakservice een frisse en schone woning. Zeker als u uw huis meerdere keren achter elkaar heeft verhuurd en er zelf niet bent, is deze service een goede uitkomst.

 

 

Wassen en drogen beddengoed

Het afhalen van het beddengoed en het opnieuw opmaken van de bedden is inbegrepen bij de reguliere schoonmaak van uw woning. Aanvullende hieraan kan JAB House & Hospitality ook uw beddengoed wassen, drogen en vouwen.

 

 

Check-Up

Na het vertrek van uw gasten controleren wij zorgvuldig uw huis en stelt JAB House & Hospitality een advies op ten aanzien van de ingehouden borg. Ook maken wij foto’s (vooraf en achteraf) welke wij in geval van een geschil met u zullen delen.

 

 

Warm welkom

Dutch cheese (Old Amsterdammertje), een goede fles wijn of een bos tulpen. Het is altijd leuk als er na een lange reis een attentie op u staat te wachten. JAB House & Hospitality zorgt in goed overleg met u voor een passend welkomstgeschenk voor uw gasten!

 

JAB House & Hospitality

Kinderdijkstraat 79

1079 GE  Amsterdam

t: +31 (0)20 774 19 24

m: +31 (0)6 28 65 34 15

e: info@houseandhospitality.nl

w: www.houseandhospitality.nl

KVK nummer: 34346737

 

This work is protected © 2014 JAB House & Hospitality. All Rights Reserved.